Selskapslokaler, kurs, konferanser, Sarpsborg, Fredrikstad, Greåker, Musikkhuset

        Selskapslokaler
 lokaler for kurs og konferanser utleie
Sarpsborg
Fredrikstad

 


 

 

Dirigent

Geir Holm

Han begynte med å spille i Sarpsborg Guttemusikkorps, hvor han spilte klarinett. Senere ble altsaxofon hans instrument. Han har sin utdanning fra Norges Musikkhøyskole og var i flere år privatelev hos Daniel Deffayet i Paris.
Geir Holm har vært ansatt i Forsvarets Distriktsmusikkorps Vestlandet i Bergen. Mens han var bosatt i Bergen, underviste han bl.a. ved Musikkonservatoriet, samtidig som han var tilknyttet ensemblet BIT 20 og Bergen Filharmoniske Orkester. Geir Holm hadde sin debutkonsert som første saxofonist i Norge i 1990.
Han ble ansatt i Forsvarets Distriktsmusikkorps Østlandet i Halden som senere ble omdannet til det Det Norske Blåseensemble anno 1734. Fra 2005 ble han ansatt som førsteamanuensis i saxofon ved Norges Musikkhøgskole ved siden av stillingen i DNBE. Han har også en rekke oppdrag som freelance musiker og har vært med på mange CD utgivelser.
Han har dirigert flere amatørkorps, bl.a. Sarpsborg Janitsjarkorps i hele 13 år som han hadde mange topplasseringer med i elitedivisjonen i NM for janitsjarkorps.

Han ble ansatt som dirigent i Greåker musikkorps fra 1. januar 2012,

 

Historikk dirigenter